Видео: Првиот спот на групата Алфа и Омега

Loading...

Погледнете го првиот спот на групата Алфа и Омега.Алфа и Омега е составена од 3 членови. Sion, Deyan Fanky , Mgj . Нивната мисија и целе да ја доловат реалноста но и за истата да понудат надеж за промена. Тие веруваат дека Исус е жива личност која му нуди нов почеток на човештвото. Ова е нивниот прв спот ‘’Глобален Удар’’ и е порака со надеж до секој еден човек.Алфа и Омега е составена од 3 членови. Sion, Deyan Fanky , Mgj . Нивната мисија и целе да ја

loading...
Loading...