Видео: Пукна фустанот на Тони Брекстон-остана полугола!

Loading...

Пукна фустанот на среде настап. Погледнете!Нејзиниот минимален фустан пукна на сцена. Најлошото во се беше што таа воопшто не забележа дека е полугола и продолжи да танцува.
За среќа, тоа не траеше долго. Еден од танчерите го забележа тоа и и го подаде неговото палто.
Видеото може да го погледнете на TZM.MKНејзиниот минимален фустан пукна на сцена. Најлошото во се беше што таа воопшто не забележа дека е полугола и продолжи да танцува.
За среќа

loading...
Loading...