Видео: Пукнаа од смеење, сите по капути, Чурчиќ гол прави „ШОУ“…

Loading...

Пред славата која му ја донел „Големиот брат“, Чурчиќ инаку бил славен фудбалер, но и шоумен, еве едно од неговите улични „шоуа“ сред зима, каде луѓето шетаат по капути, а тој во алкохолизирана состојба игра и… го регулира сообраќајот!Пред славата која му ја донел „Големиот брат“, Чурчиќ инаку бил славен фудбалер, но и шоумен, еве едно од неговите улични „шоуа&l

loading...