Видео: Реклама за клубот:„Cheerleaders“ која мами воздишки!

Loading...

Ете зошто секој клуб треба да си има „cheerleaders“. По ова видео, и оние кои се уште немале слушнато за клубот КК Залгирис, ќе почнат да го препознаваат….Коментари го преплавија YouTube кои тврдат дека поради овие девојки ќе се зголеми бројот на фанови на клубот.
Погледнете и заклучете зошто токму ова видео стана вирален хит во понеделникот…Коментари го преплавија YouTube кои тврдат дека поради овие девојки ќе се зголеми бројот на фанови на клубот.
Погледнете и заклучете зошто

loading...
Loading...