Видео: Ријана симулира секс со еден од фановите на сцена

Loading...

Ријана повторно ги изненади сите, но секако не со своето пеење туку со својот настап, кој може да се изведе само во стриптиз клуб.
Притоа, младата пејачка освои еден млад  фан од публиката и му пружи задоволство кое секој би го посакал. Притоа, младото момче лежи а таа врз него симулира секс.  Многу мажи би посакале да се на местото на ова момче!
Но, нас едно не загрижува, што е следно од Ријана? Дали таа заборави дека е пејачка а не стриптизета?
 
 Ријана повторно ги изненади сите, но секако не со своето пеење туку со својот настап, кој може да се изведе само во ст

loading...
Loading...