Видео: Родено маче со две лица!

Loading...

Необично маче со две лица се роди во една американска држава. На изглед не е типична мачка,  сепак ветеринарите уверуваат дека е совршено физички здрава.
Иако има две лица, мачето Дуси има едно тело и еден пар ограни, а ветеринарот кој ја прегледал вели дека финкционира во совршен ред.
Сопственичката Стефани Дурк мислела дека децата се шегуваат кога и рекле дека нивната мачка има две лица.
Погледнете го видеото.
На следниот ЛИНК може да ја погледнете мачката која е навлечена на брза храна.Необично маче со две лица се роди во една американска држава. На изглед не е типична мачка,  сепак ветеринарите у

loading...
Loading...