Видео: Родителите ЈА СНИМАЛЕ додека таа МЕСЕЧАРЕЛА, погледнете што направи!

Малото девојче Изабела била снимена од родителите додека месечари и притоа направила нешто доста интересно.Дванаесетгодишната Изабела од Нов Зеланд кажува дека некогаш сонува како настапува со своите омилени музичари.
Во оваа прилика членовите од семејството ја снимиле како свири клавир додека месечари. Дури малку и рчела.
Најинтересно од се е тоа што Изабела иако била несвесна за тоа што во моментот го правела, отсвирела неколку тонови кои всушност добро звучеле.
Таа најверојатно повторно сонувала како лудува со своите омилени ѕвезди.
Погледнете го видеото.

Дванаесетгодишната Изабела од Нов Зеланд кажува дека некогаш сонува како настапува со своите омилени музичари.
Во оваа прилика членовите од

Пронајдете не на следниве мрежи: