Видео: Ручек на двете кучиња кој го видоа 17,4 милиони луѓе

Loading...

Погледнете го и вие ручекот на двете кучиња и ќе дознаете зошто ова видео е толку успешно и зошто е погледано од повеке од  17 милиони луѓе. Неверојатно добро видео што потврдува и самата посветеност. 
Погледнете го и вие ручекот на двете кучиња и ќе дознаете зошто ова видео е толку успешно и зошто е погледано од повек

loading...