Видео: Русија покажа какво оружје поседува!

Русија покажа какво оружје поседува!На видеото кое  е објавено на Фејсбук се гледа како Руски истребувач МИГ-41 излегува од подморница. 
Според многумина станува збор за монтажа. 
Погледнете го видеото и проценете сами!
 

RUSSIAN secret weapons
Руски изтребител излита от подводница. Русия започна да показва СЕКРЕТНИТЕ си ОРЪЖИЯ !
Posted by Coliseum on Saturday, 28 November 2015

На видеото кое  е објавено на Фејсбук се гледа како Руски истребувач МИГ-41 излегува од подморница. 
Според многумина станув

Пронајдете не на следниве мрежи: