Видео: Русите го расплакаа светот!

Loading...

Со ова видео никој не очекуваше дека Русите се во состојба да го расплакаат светот. Сепак тие покажаа дека не се толку ладнокрвни и бездушни како штоо многумина ги претставуваат. Видето „Good people“ покажува како Русите прават добри дела, кои буквално го расплакаа светот.
Ако до вчера сите велеа дека тие се бездушни и никогаш не треба да се смета на нив, со ова видео тие покажуваат дека се вистински пример за како треба да се однесува еден добар и чувствителен човек. 

 
Видето „Good people“ покажува како Русите прават добри дела, кои буквално го расплакаа светот.
Ако до вчера сите велеа дек

loading...
Loading...