Видео: Русите се мајтапат со моќниот Путин

Путин е најдобар…имал петка физичко, е дел од текстот од новата песна направена од руски „фанови“ на еден од најмоќните политичари во светот, Владимир Путин. Русите се мајтапат со својот најмоќен политичар, па му направија песна, која полека станува хит во земјата. 
„Јас сум најпаметен, јас сум најјак, успеав како син на Јелцин…имав петка по физичко…“, е само дел од рефренот на песната. 
Погледнете го видеото за да видите за што точно станува збор. Русите се мајтапат со својот најмоќен политичар, па му направија песна, која полека станува хит во земјата. 
„Јас сум најпаметен

Пронајдете не на следниве мрежи: