Видео: Русите се најлуди, а ова видео го докажува тоа!

Loading...

Досега Русите многу пати се покажале како луди, но ова е врв на се!Погледнете што прават на сред улица…

 
Погледнете што прават на сред улица…

 

loading...
Loading...