Видео: Руска олимпијка прославувајќи го успехот почнала да се соблекува

Loading...

Олга Граф е правата која и донесе медал на Русија на Олимписките игри во Сочи, а радувајќи се направи нешто навистина шокантно, почна својот успех да го прославува соблекувајќи се пред публиката. Олга освои бронза во брзо лизгање, во дисциплината до 3.000 метри.
Кога сфати дека ќе биде на победничкиот пијадестал, оваа олимпијка, целосно возбудена го раскопча својот костим, сосема заборавајќи дека под него нема ништо.

„Овие костими се многу тесни, просто посакувате слободно да дишете и едвај чекате да го соблечете.“ – изјавила Графова. 
Погледнете во видеото:
Олга освои бронза во брзо лизгање, во дисциплината до 3.000 метри.
Кога сфати дека ќе биде на победничкиот пијадестал, оваа олимпијка, цело

loading...
Loading...