Видео: Руски војници живи горат!

Loading...

Снимката од несреќата на руска воена вежба е стравична потресна глетка! На видеото се гледаат гранати кои паѓаат на вежбалиштето, право на луѓето кои се одмараат потпрени на ѕид. 
Ве предупредуваме дека снимката е вознемирувачка!
 
 На видеото се гледаат гранати кои паѓаат на вежбалиштето, право на луѓето кои се одмараат потпрени на ѕид. 
Ве предупред

loading...
Loading...