Видео: Сакаа да го ПРЕПЛАШАТ човекот во црниот автомобил, но немаа поим на кого ќе наидат!

Loading...

За жал, некои шеги не завршуваат секогаш среќно.За некои луѓе не постои ништо подобро од тоа да се пошегуваат со некој така што ќе го видат неговиот преплашен поглед, а потоа олеснување и насмевка кога ќе сфати дека станува збор за шега.
За жал, некои шеги не завршуваат секогаш среќно. Овие луѓе се обиделе да се пошегуваат со еден возач. Шегата заврши лошо, многу лошо.
Погледнете го видеото:За некои луѓе не постои ништо подобро од тоа да се пошегуваат со некој така што ќе го видат неговиот преплашен поглед, а потоа олеснување и насмевк

loading...