ВИДЕО: Сакате да ИГРАТЕ како АШЕР?

Излеговте со друштвото и поголемиот дел од него одлучува да ја продолжи забавата во диско. Меѓутоа, кога ќе дојдете на подиумот за играње, не знаете како да се движите по ритамот на музиката и скоро секогаш завршувате со неуспешна мисија да ги импресионирате блиските. Му се воодушевувате на Ашер, а не умеете да бидете добри во чекорите кој тој врвно ги прави. Ние ќе ви помогнеме.
 Постојат повеќе видео клипови по интернет кои ќе ви бидат од голема помош, а и од кои ќе можете да научите многу. Погледнете!Постојат повеќе видео клипови по интернет кои ќе ви бидат од голема помош, а и од кои ќе можете да научите многу. Погледнете!

Пронајдете не на следниве мрежи: