Видео: Сам си го бараше: Погледнете што му се случи на овој велосипедист!

Loading...

Тргна да вози по патеката и….Можеби и сам си го бараше ова ,штом се нафати да вози по ваков пат…
Погледнете што му се случи на овој велосипедист…

 
Можеби и сам си го бараше ова ,штом се нафати да вози по ваков пат…
Погледнете што му се случи на овој велосипедист…

&n

loading...
Loading...