ВИДЕО: Само Кевин Харт го може ова!

Кевин Харт е американски актер, комедијант, писател и продуцент. Најдобрата улога со која се прослави и го дотигна успехот во кариерата е ликот Цедрик, „Најсреќно разведениот дечко“(Think like a man). Во тоа што го прави е врвен мајстор. Пример за да ви го докажеме тоа е стенд ап настапот на Кевин, каде сите ги засени.Наредните 6 минути со сигурност ќе измами насмевка на вашите лица. Уверете се и сами!Наредните 6 минути со сигурност ќе измами насмевка на вашите лица. Уверете се и сами!

Пронајдете не на следниве мрежи: