ВИДЕО: Се обидел банкоматот да го крене во воздух и го извлекол ПОДЕБЕЛИОТ КРАЈ!

Loading...

Неверојатен инцицент се одигра во австралискиот град Дарвин. Верувале или не, непознат маж се обидел со помош на експлозив да ограби банкомат.Според полицискиот извештај, постојат сомневања дека на крадецот ова не му е прв пат да го прави ова, бидејќи сличен грабеж се случил пред неколку дена во квартот Винели – но, тој бил успешен.
Во следното видео ќе видите како изгледа најглупавиот, а можеби и најопасниот обид за грабеж:Според полицискиот извештај, постојат сомневања дека на крадецот ова не му е прв пат да го прави ова, бидејќи сличен грабеж се случил пред неколку

loading...
Loading...