Видео: Се обидела ДА ЗАПАЛИ ПАРЧЕ КАШКАВАЛ – Тоа што се случило никој не го очекувал!

Ако сте родители тогаш сигурно ќе сакате да го погледнете ова видео..Ако сте родители тогаш сигурно ќе сакате да го погледнете ова видео, бидејќи многу од родителите прават сендвичи за децата со кашкавал или сирење. Ако кашкавалот о го ставите на оган, тој би требало да се стопи поради топлината?!
Оваа жена го докажа токму спротивното. Извади парче кашкавал од фолија и се обиде да го „стопи“ со помош на запалка, но се случило нешто сосема неочекувано.
Треба да обратиме повеќе внимание на тоа што го јадеме и внесуваме во нашите тела.
Погледнете и споделете го видеото со пријателите:

Cheese Melting Experiment by virealityАко сте родители тогаш сигурно ќе сакате да го погледнете ова видео, бидејќи многу од родителите прават сендвичи за децата со кашкавал или сирење.

Пронајдете не на следниве мрежи: