Видео: Се отвори дупка која проголта багер!

Loading...

Во понеделникот во 9 часот во Монтреал се отвори огромна дупка, долга 26 метри а широка 16 метри.Во Монтреал се отвори дупка долга 26 метри а широка 16 метри.
Како што пишува Хафингтон пост, дупката која се отворила за време на работата врз дефект на канализацијата, проголтала цел багер. Според изјавите на луѓето кои што живеат во близина дефектот со канализацијата не бил забележан најмалку една недела.
Имено, работникот кој управувал со багерот бил пренесен во болница каде било констатирано дека нема никакви повреди, освен претрпениот шок.
 Во Монтреал се отвори дупка долга 26 метри а широка 16 метри.
Како што пишува Хаф

loading...
Loading...