Видео: Се појави НЛО над Белград?!

Loading...

Светлечки објект кој лебдел некое време на небото ги вознемири жителите на српскиот главен град, Белград. Многумина успеале да направат неколку фотографии и видеа, кои ги испратиле до медиумите за да ја известат пошироката јавност за засега непознат летечки објект. 
НЛО-то било забележано околу 21 часот над Белградскиот кеј во близина на трговскиот центар Ушче, од страна на педесетина луѓе. 
„Беше неверојатно. Не сум од оние кои веруваат во НЛО и вонземјани, но тоа што се појави на небото никогаш до сега не сум го видел. Бевме околу педесет и сите беме затечени од тоа што го видовме. Сите извадивме телефони и почнавме да сликаме, изјавил очевидец за српски Телеграф. Светлечки објект кој лебдел некое време на небото ги вознемири жителите на српскиот главен град, Белград. Многумина ус

loading...
Loading...