Видео: Се појави нов бисер на Балканот

Loading...

Од Србија пристигнува вистински бисер кој ќе ве насмее до солзи. Додека снимале прилог поврзан со поскапувањето на греењето во Србија, позати новинарката се случила вистинска смешна случка, која му го одземала вниманието на камерманот. 
Еве зошто ова видео стана вистински бисер на Балканот.  

 
Додека снимале прилог поврзан со поскапувањето на греењето во Србија, позати новинарката се случила вистинска смешна случка, која му го одземала вн

loading...
Loading...