ВИДЕО: Се посомневал дека негувателите во домот ја малтретираат мајка му – А потоа снимил болна глетка…

Loading...

Камил Парент поставил скриена камера во собата на својата мајка бидејќи се сомневал дека негувателите ја малтретираат.Тоа што го снимиле камерите во домот за изнемоштени и стари лица во Онтарио (Канада) не го очекувал.
За време на пресоблекувањето на старицата, негувателката и мафтала со изметот пред нејзиниот нос и не само тоа.
Друг член од персоналот го бришел носот од чаршавите кој ги местел на креветот на кој лежи старицата, мислејќи дека никој не го гледа, а еден пар дошол во нејзината соба и водел љубов.
Погледнете го видеото на следната страна: 

Тоа што го снимиле камерите во домот за изнемоштени и стари лица во Онтарио (Канада) не го очекувал.
За време на пресоблекувањето на стариц

loading...