Видео: Се сеќавате на најавната шпица на хит серијата „Тропски горештини“?

Loading...

Оние од 90-тите сигурно се сеќаваат на хит серијата „Тропски горештини“ и заводливиот агент Ник Слотер.Серијата „Тропски горештини„ беше хит број еден во Македонија. Се прикажуваше на Македонската телевизија, а никој не можеше да остане рамнодушен на сексипилниот Ник Слотер кој секојдневно се бореше против криминалот.
Оваа канадска хит серија се снимаше од 1991-ва до 1993-та година, и беше прикажана во голем број земји во светот.
Серијата е снимена во три сезони и има вкупно 66 епизоди.
Да се потсетиме на најавната шпица од серијата, на партнерите на Ник Слотер и одличната музика, која секогаш ќе не потсетува на оваа хит серија.Серијата „Тропски горештини„ беше хит број еден во Македонија. Се прикажуваше на Македонската телевизија, а никој не можеше да остане р

loading...
Loading...