Видео: Се соблече во сопствената емисија за 100 долари

Џени Макарти е позната по својот откачен карактер. Во забавното ток шоу на актерката и водителка на забавната емисија, гостуваше Лил Џон. Тој беше оној кој ја предизвика пред целата публика да ги покаже градите.
Лил Џон рече дека ќе и даде 100 долари доколку во моментот се соблече пред сите. Водителката не се сомневаше ни секунда дали да се соблече. Веднаш стана ја крена маичката и ги покажа градите.
Фановите на Џени не се многу зачудени од ваквиот потег, бидејќи 40 – годишната водителка во нејзината кариера постојано изненадува.Џени Макарти е позната по својот откачен карактер. Во забавното ток шоу на актерката и водителка на забавната емисија,

Пронајдете не на следниве мрежи: