ВИДЕО: Сѐ уште не сте виделе ваков сведок на самоубиство!

Loading...

Погледнете го видеото во кое овој млад Босанец го раскажува своето мислење во врска со едно самоубиство кое случајно го видел.Овој млад Босанец од видеото се шетал и си ја гледал својата работа, но по низа случајности ја имал таа „среќа“ да биде сведок на едно самоубиство кое го објаснил на навистина специфичен начин.
Со оглед на тоа дека отпрвин никој не му веруваше, но и дека е видно потресен, тој даде навистина необична изјава.
Погледнете како изгледало самоубиството од негова гледна точка:Овој млад Босанец од видеото се шетал и си ја гледал својата работа, но по низа случајности ја имал таа „среќа“ да биде сведок на едно

loading...
Loading...