Видео: Секоја чест: Оваа глумица јавно призна дека е геј!

Loading...

Ѕвездата од филмовите “Inception” и “Juno” Елен Пејџ јавно проговорила за својата сексуална определба на случувањето во Лас Вегас кое било посветено на човечките права.Денес сум овде бидејќи сум геј и бидејќи можеби можам нешто да променам и да им помогнам на другите. Чувствувам дека тоа е мојата должност- рекла глумицата која пред младите членови на ЛГТБТ заедницата говорела за животот на славните.
Погледнете ја нејзината искрена изјава…

 
Денес сум овде бидејќи сум геј и бидејќи можеби можам нешто да променам и да им помогнам на другите. Чувствувам дека тоа е мојата должност- рекла г

loading...
Loading...