Видео: Секси машки стриптиз во куќата на Големиот брат

Loading...

Тајната задача која им беше доделена на Жељко, Жарко и Топ, од страна на Големиот брат, донесе вистинско освежување кај дамите во куќата, а и оние пред малите екрани. 
Непосредно пред синоќешното исфрлање, Жарко, Жељко и То, излегоа од тајната соба и почнаа со секси и заводлив стриптиз на песната “It's raining man”. Жељко беше тој што најмногу се внесе во улогата и уживаше во тоа. 
Како изгледаше сето тоа, погледнете на следното видео. Тајната задача која им беше доделена на Жељко, Жарко и Топ, од страна на Големиот брат, донесе вистинско освежување ка

loading...
Loading...