Видео: Семјуел Л. Џексон имаше испад среде вести

Loading...

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Оваа е „најболното“ интервју кое некогаш сме го гледале!Во живо на Лос Анџелес вестите на телевизија Сем Џексон потполно излуде.
Семјуел Л. Џексон имал интервју за својот нов филм „Робокап“ утрово во живо на KTLA – и од непозната причина, забавувачот Сем Рубин одлучил да го праша Сем Џексон за неговата нова реклама на Супер Бол.
Но, има голем проблем, бидејќи Сем Џексон не направил реклама на Супер Бол оваа година, а Лоренс Фишбурн направил. И тоа е моментот кога Сем Џексон му се „нафрлил“ на Рубин.

Рубин очајно се обидувал да се извини, но Џексон не го оставил да помине лесно по ова.
Погледнете го ова неверојатно видео: 
Во живо на Лос Анџелес вестите на телевизија Сем Џексон потполно излуде.
Семјуел Л. Џексон имал интервју за својот нов филм „Робокап&

loading...
Loading...