Видео: Северина водеше петчасовна битка во судот!

Loading...

Иако работното време на судот е до 15:30 часот, поради овој случај, кој е веќе одложуван неколку пати, судиите останале еден час подолго.Иако работното време на судот е до 15:30 часот, поради овој случај, кој е веќе одложуван неколку пати, судиите останале еден час подолго, а по исцрпениот престој во судот, Милан излегол насмеан, додека пејачката имала кисела насмевка на лицето. 
Северина и Милан Поповиќ се уште водат битка над старателство над нивниот син Александар, а по повод оваа посета на судот во Загреб, некогашните партнери се задржале дури пет часа на сослушување, бидејќи хрватската пејачка дури два и пол часа давала изјава.

Погледнете како Северина изгледаше на судењето: 
https://www.prva.rs/web-tv/emisija/exkluziv/10443/exkluziv—13022014/29710/-oci-u-ociИако работното време на судот е до 15:30 часот, поради овој случај, кој е веќе одложуван неколку пати, судиите останале еден час подолго, а по исцр

loading...
Loading...