Видео: Симпатична реклама- Новак го сокри топчето од Енди

Двајцата тенисери се најдоа на реклама за топчиња.
Српскиот тенисер Новак и Британецот Енди снимиле симпатична реклама за производителот на топчиња и рекети „Head“.
Новак и Енди носат со себе апарат кој пронаоѓа скриени топчиња за тенис, а потоа одат заедно на терен.
Меѓутоа, апаратот кој го носи Мареј, пронаоѓа топче скриено во џебовите на најдобриот тенисер во светот, а потоа Британецот тргнува во потера за Новак кој бега од својот другар.
Погледнете ја новата интересна реклама, доколку сте од оние кои се љубители на тенисот.Двајцата тенисери се најдоа на реклама за топчиња.
Српскиот тенисер Новак и Брита

Пронајдете не на следниве мрежи: