Видео: Сите бајки немаат среќен крај

Loading...

Мораме да признаеме дека не се гледаат често девојки кои ги просат своите момчиња, но тоа сепак не го разубеди Бруно да ја одбие својата девојка.
Таа навистина се потруди, прашањето го постави на голем билборд, се облече во венчаница, ги собра пријателите и роднините. Меѓутоа, на Бруно ваквата идеја воопшто не му се допаднала, дури и се чувствувал навреден од прашањето.
Непознато е дали бразилската двојка е сеуште заедно.
Браво за храброста на девојката, но што ако не е се така розово како што изгледа?! Мораме да признаеме дека не се гледаат често девојки кои ги просат своите момчиња, но тоа сепак не го разубеди Бруно д

loading...
Loading...