Видео: Скокот на Феликс од работ на вселената

Loading...

Нова видео снимка е објавена на интернет од скокот од работ на вселената на Феликс Баумгартнер кој го оствари кон крајот на 2012 година.Снимката е направена од камерата која ја носел самиот Австриец. На неа се гледа дека тој неколкупати се превртувал во воздухот, што можело да се одрази катастрофално за Феликс. Тој скокна од висина од 39 километри, а при падот го пробил и звучниот ѕид.
Погледнете…

Снимката е направена од камерата која ја носел самиот Австриец. На неа се гледа дека тој неколкупати се превртувал во воздухот, што можело да се од

loading...
Loading...