Видео: Скопски таксист се разигра на песна од Тамара Тодевска

Овој постар господин ќе ве наежи со својата ведрина и позитивна енергија.Тој се разигра на најновиот хит на пејачката Тамара Тодевска, наречен „Тажна љубов, среќна песна“.
Видеото можете да го погледнете на следната страница.

 

Објава by Tamara Brana Velkova.
Тој се разигра на најновиот хит на пејачката Тамара Тодевска, наречен „Тажна љубов, среќна песна“.
Видеото можете да го погледн

Пронајдете не на следниве мрежи: