Видео: СКРШИ ЈАЈЦЕ и го стави во шолја со целофан: Тоа што го направи е ГЕНИЈАЛНО

Доколку до сега имавте проблеми да направите совршени јајца на око, или сакате да научите една нова техника, тогаш ова видео е за вас.Јајца на око, варени во вода е еден многу популарен и класичен начин како да сварите јајца, но за да ги направите перфектни тоа е тешка задача.
Само една грешка може да уништи се….
Доколку до сега имавте проблеми да направите совршени јајца на око, или сакате да научите една нова техника, тогаш ова видео е за вас.
Популарниот Јутубер Dave Hax ќе ви покаже едноставен начин како се прави тоа.
Видеото е на следната страна

Јајца на око, варени во вода е еден многу популарен и класичен начин како да сварите јајца, но за да ги направите перфектни тоа е тешка задача.

Пронајдете не на следниве мрежи: