Видео: Слатко куче пее и свири на пиано

Loading...

Кучињата се многу паметни суштества. Освен што се најдобрите пријатели на луѓето, некои од нив пројавуваат и некои нерални таленти.
Секогаш знаат како да не насмеат и воодушеват. Па погледнете го ова видео во кое кутрето свири на пиано и пее.Кучињата се многу паметни суштества. Освен што се најдобрите пријатели на луѓето, некои од нив пројавуваат и некои нер

loading...