Видео: Шминкерка се претвори во Жељко Јоксимовиќ

Самоука шминкерка во ова видео покажува како може да се трансформирате.
Погледнете што таа умее да направи.Самоука шминкерка во ова видео покажува како може да се трансформирате.
Погледнет

Пронајдете не на следниве мрежи: