Видео: Снимале мали орли во гнездо, а тогаш камерата случајно фатила нешто застрашувачко!

Кога камера била поставена во близина на едно рибино мрестилиште, тоа значело дека ќе се снима 24 часа во живо едно гнездо на белоглав орел.Но камерата која била поставена од страна на Одделот за природни ресурси на Мичиген, снимила многу повеќе од мали птици орли… Луѓето веруваат дека оваа снимка е дефинитивно доказ за постоење на едно митолошко суштество. Но камерата која била поставена од страна на Одделот за природни ресурси на Мичиген, снимила многу повеќе од мали птици орли… Луѓето веруваат дек

Пронајдете не на следниве мрежи: