Видео: Снимил застрашувачка појава-среќа што останал жив!

Loading...

Овој човек има неверојатна среќа!Имено, тој успеал да го сними моментот кога покрај неговата струја настанал екетричен спој.
Видеото со голема брзина се рашири по интернет и не потсети дека човекот не може да се заштити од природните непогоди.
Среќа што Хју останал жив.
Погледнете го видеото.

 
Имено, тој успеал да го сними моментот кога покрај неговата струја настанал екетричен спој.
Видеото со голема брзина се рашири по интернет

loading...
Loading...