ВИДЕО: Снимка од психиатриска болница која остави многумина во ШОК…

Деновиве низ интернетот кружи видео кое ќе ви ја заледи крвта. За сега нема информации во која психиатриска клиника настанало видеото, иако се тврди дека настанало некаде во Сибир.
Докторите кои први ја виделе снимката, останале шокирани и сè уште не можат да дадат изјава што всушност се случувало во тие четири ѕидови.
Иако некои веруваат дека се работи за нешто паранормално, другите се скептични и цврсто веруваат дека се работи за измама.
Во што ќе верувате вие, оставаме на вас!
Погледнете го видеото:
За сега нема информации во која психиатриска клиника настанало видеото, иако се тврди дека настанало некаде во Сибир.

Пронајдете не на следниве мрежи: