Видео со вознемирувачка содржина: Камионџија уби 22 лица!

Loading...

Во трагична несреќа која се случи во Јужноафриканската Република, загинаа 22 лица, а уште 30 се повредени.Во трагична несреќа која се случи во Јужноафриканската Република, загинаа 22 лица, а уште 30 се повредени.
Возачот на камионот поминал на црвено светло, удрил во четири такси минибуси и еден автомобил. Несреќата се случила на прометна раскрсница, а трагедијата била неизбежна, пишуваат медиумите.
Оваа ужасна несреќа е снимена со камера која се наоѓала во возилото на еден таксист.
Од снимката може да се види дека возилата застануваат на црвено светло, па тргнуваат откако се вклучува зеленото. Меѓутоа, со смртоносен удар ги изненадува камионот. Возачот на камионот е уапсен и обвинет за убиство.Во трагична несреќа која се случи во Јужноафриканската Република, загинаа 22 лица, а уште 30 се повредени.

loading...
Loading...