Видео: Софија Вергара – Чекајте да видам дали носам гаќички!

Loading...

Чекај да видам дали носам гаќиќки?!Една од најубавите дами на светската сцена Софија Вергара беше гостинка во шоуто на Челзи Хендлер и додека разговараа за веридбата со Ник Лоеб – заедно забележаа дека Софија не го носи вереничкиот прстен!
Вергара веднаш сфати дека не носи ништо од накит и се снајде одлично – го обвини својот ПР тим за тоа.
-О, боже! Сите сте отпуштени! Мојот асистент, мојот публицист! Ме пуштија да дојдам без накит! Никогаш не сум го направила ова…-рече Вергара, а потоа продолжи.

 
-Носам ли гаќички?!?! Чекајте да видам, имам, имам! – дополни откако си ѕирна под здолништето.
Една од најубавите дами на светската сцена Софија Вергара беше гостинка во шоуто на Челзи Хендлер и додека разговараа

loading...
Loading...