Видео: Сок кој сам се замрзнува-ќе ви го помати умот!

Loading...

Земете шише со сок на собна температура и промешајте го. Тоа е првата точка од инструкциите на неверојатниот сок кој сам се замрзнува од видеото на Грант Томпсон.Ние никогаш не сме биле големи научници во училиште, но, тоа е веројатно поради фактот што никој не ја претставува содржината онака како што е: „Научете го ова и вие самите можете да си направите сок кој сам се замрзнува“
Ова фукнционира како супер ладење на вашиот сок, до точка каде што е поладен и од ладилник но сеуште не е замрзнат.
Погледнете го видеото на Грант Томпсон и ќе видите како сето тоа функционира.
 Ние никогаш не сме биле големи научници во училиште, но, тоа е веројатно поради фактот што никој не ја претставува сод

loading...
Loading...