Видео: Сораја и Маја ги скараа близнаците

На номинациите никој не остана рамнодушен посебно поради ударите помеѓу Маја и Сораја.
Жарко застана на страната на Сораја, а Жељко на стрнаата на Маја бидејќи е против таква грубост.
Па така близнаците почнаа меѓусебно да разменуваат лоши зборови и пцовки во кои ја спомнуваа и мајката, а на крајот Жељко го удри Жарко со шише од сок.
„Не биди кретен, таа ја удри Маја со огромна сила во лице. Дебил еден, ќути….. Ги судиш луѓето по минатото“- кажа Жељко.
Потоа Жарко ја отвори душата и заплака, бидејќи не можеше да верува дека се сккарал со братот поради други луѓе.
Погледнете.

 
 На номинациите никој не остана рамнодушен посебно поради ударите помеѓу Маја и Сораја.

Пронајдете не на следниве мрежи: