Видео: Сред свадба признал дека имал секс со невестата, а потоа…

Loading...

Воопшто не е лесно да држите свадбен говор а уште помалку да изјавите пред сите присутни дека сте имале секс со невестата..Салвадор Салу Вулкан се соочил со една навистина непријатна ситуација, кога хумористичната група „The Tenderloins“ го одбрала да држи свадбен говор во кој незнаел ни што пишува…
Младенците се разбира знаеле за шегата, но погледнете ја реакцијата на присутните…

 
Салвадор Салу Вулкан се соочил со една навистина непријатна ситуација, кога хумористичната група „The Tenderloins“ го одбрала да држи с

loading...
Loading...