Видео: Станија му забранила на Филип да го бакнува во уста

Loading...

Станија Добројевиќ дозволила на Филип Пајантовиќ да лежи во нејзиниот кревет, но да нема бакнување, допирање и разменување нежности.Манекенот пристанал на условите.

’’Доаѓаш кај мене или јас кај тебе пред спиење и секој во свој кревет“, наредила Станија.
’’А, кога не можеш да издржиш‘‘, рекол Филип
’’Неможам а и се плашам“, рекла искрено старлетата
’’Па, што е страшно“? прашал Филип
’’Што, што е страшно“? Нема бакнување во уста, рекла СтанијаСтанија Добројевиќ дозволила на Филип Пајантовиќ да лежи во нејзиниот кревет, но да нема бакнување, допирање и размену

loading...