Видео: Стави балон на шише Кока-Кола: Тоа што се случи во продолжение е ГЕНИЈАЛНО

Loading...

Стави балон на шише Кока-Кола: Тоа што се случи во продолжение е…Екипата од популарната интернет страница Buzzfeed ќе ви покажат неколку луди работи кои може да ги направите користејќи Кока Кола. Некои од овие трикови навистина изгледаат фантастично.
Еден пример:
Ако ставите сол во балон, а потоа балонот го ставите на шише, солта со голема брзина ќе формира меурчиња и со тоа балонот ќе се наполни.
Погледнете го ова интересно видео на следната страна

Екипата од популарната интернет страница Buzzfeed ќе ви покажат неколку луди работи кои може да ги направите користејќи Кока Кола. Некои од овие тр

loading...