Видео: Стјуардеси изведуваат стриптиз на лет!

Во видеото кое се појави две стјуардеси на  „British Airways“, снимени се во жешка „лезбо“ акција. Тие се допираат, галат и една на друга си ја соблекуваат униформата. Нивниот перформанс предизвика скандал во Британија, а од авио-компанијата најавуваат истрага.
Стјуардеси во акција! Ако помисливте дека станува збор за филм, се лажете. Во видеото главни „актерки“ се две стјуардеси.
-Свесни сме дека постои тој видео клип, а во моментов спроведуваме истрага за да го утврдиме нивниот идентитет- изјавиле од компанијата.
Имено, видеото предизвика скандал и за него имаше многу коментари, еден од нив е:
-Ме потсетија зошто сакам да станам пилот- напиша еден корисник.
Погледнете ја жешката акција на следната страна…

 
 

 Тие се допираат, галат и една на друга си ја соблекуваат униформата. Нивниот перформанс предизвика скандал во Британија, а од авио-компанијата наја

Пронајдете не на следниве мрежи: