Видео: Што би направиле ако ова „чудо“ претрча пред вас?

Loading...

Од ден на ден технологијата се развива и создава „чуда“.Едно од новите „чуда“ на технологијата е и оваа „дива мачка“ која е робот и е направена да трча најбрзо што може.
Изгледа доста неверојатно, а нејзините создавачи велат дека со неа се покажува уште една еволуција во областа на технологијата и роботиката.
Па, што би направиле и како би реагирале ако ова „чудо“ претрча пред вас?!

 
Едно од новите „чуда“ на технологијата е и оваа „дива мачка“ која е робот и е направена да трча најбрзо што може.
И

loading...
Loading...